24 Ekim 2009 Cumartesi

SüperSonik Forvet Nobre


Daha evvelde yazdım yinede yazmaya devam edicem. Başka yerlerde yorumlar yapılıyor nobre yırtıcı yıpratıcı nobre pres yapıyor , nobre savaşıyor. Pres'e eyvallah diyoruz koşmayada eyvallah diyoruz. Bu adam ne diyoruz Beşiktaş'ın forveti diyoruz değil mi ? ama yok yok anlatamıyoruz diyorlarki bu adam direk oynamalı rakip defansı acayipmi acayip boğuyor kasırgalar yaratıyor. Daha sonra ne oluyor nobre de TIK yok haliylen hadi daha evvel yazdığım blog da derim ki , ya maç stresi olur böyle şeyler vs falan kansermi olursun bu pozisyonlardan sonra , şizofrenimi olursun , yoksa kendini yıpratılmış kalitesiz deterjanla yıkanmış çamaşırmı !
Bobo oyundan çıkar ve Nobre girer girdiği gibide güzel kardeşimiz Beşiktaş'ımızın malum forveti pozisyona girer altıpastan mükemmmmmmel bir vuruş yapıp topu filelere değil top toplayıcı kardeşlerimize atar. Velhasıl kelam derlerki nobre stoper'leri aciz duruma düşürdü. Nobre stoperleri yıprattı.

Aynı nobre geçen sene bursa maçında karşı karşıya kaçırmıştır.
Aynı nobre pozisyon ofsayt olsa bile wolfsburg maçında yine mükemmmel bir vuruş yapıp topu farklı bir alana göndermiştir.
Aynı nobre denizli maçında kaleye 3 metre kala mükemmmmmmel bir vuruş yapıp topu direğe nişanlamıştır.(Maçtan sonraki yorumlar Tabata'nın sağ ayağının rüzgarı nobrenin sol ayağına geldiği için ve denizden esen rüzgar'dan dolayı dengesini kaybederek böyle bir vuruş yaptığı yönündedir.)

Senelik mükemmmmmel bir maaş alan nobre altıpasla malesef arası değil.
Bugünde malumunuz altıpastan gol kaçırdı. Rakip forveti yıpratan altıPAS'lı nobre bizide yıprattı. Nobre'nin bundan sonraki altıPAS'lı gol atamama çözümü aşağıdaki 3 in 1 total formülde

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder