27 Ekim 2009 Salı

Lobi Meselesi


Malum önümüzde ilk önce ankaragücü maçı var ardından içerde wolfsburg maçı , ankaragücü maçı cumartesi wolfsburg maçı ise 3 kasım salı günü oynanacak. Ankaragücü ise yarın Karşıyaka ile Türkiye Kupası mücadelesine çıkıcak. Mustafa Denizli'de haftasonu oynanıcak Ankaragücü maçının cuma günü oynanması için talepte bulunmuş A.Gücü Teknik Direktörü Hikmet Karaman'la görüşmelerine rağmen A.gücü yönetimi bu istekten pek yana olmamışlar. TFF'da sanırım kendine göre bir fikstür yolu çizmiş bir futbolcu bir maç oynadıktan sonra vucüdunu toparlaması ortalama 48 saat sürer.

Cumartesi Ankaragücü maçı var ve muhtemelen maçtan sonraki gün izin olacaktır.
Pazartesi günü ya ter idmanı yada taktik çalışma olacaktır. Salı günü ise Wolfsburg maçına çıkılacak.
Milli takımın dünya kupasına katılmadığı dönemde ve dünya kupasına katılacağı varsayılarak düzenlenen fikstür'de 10 günlük açıkların olmasına rağmen Türkiye Süper Liginden tek takımın Şampiyonlar Liginde Ülkesini temsil ederken bu derece zor bir durumla karşılaşması hiçmi hiç beni şaşırtmıyor. Şayet takım Beşiktaş ise.! Nedense kurallar Beşiktaş'a uygulanır ve hiçbir kuralda yada programda şaşma olmaz prosedür neyi gerektiriyorsa uygulanmaya devam eder.
Sevgili Başkanımız romanya'ya turistik geziye gideceğine biraz'da bu işlere önem verseydi yada önceden bu işlerin peşinde koşsaydı belkide bunları konuşmuyor olacaktık. Aynı durumda başka bir takım olsaydı çoktan 2 hafta öncesinden fikstür belirlenir ve ona göre maç saati , maç günü anında değiştirilirdi. Geriye kalan 10 günlük açıkta ise Devler Ligine katılırız sergen'li boliç'li pascal'lı kadrolarla dünya kupası yerine veteran devler ligi pek hoş olur o 10 gün içerisinde.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder